Una yurta a la teva mida

T'interessa saber més sobre les nostres iurtes?

Deixa’ns el teu email per rebre els pressupostos

Vols viure en una yurta?

Fabriquem i instal·lem la teva yurta

Adaptem la teva Yurta al teu Pressupost

Hem desenvolupat la nostra oferta per estar segur que puguis comprar una yurta pel teu pressupost.

Materials Locals, ecològics i durador

Las nostres yurtas estan fetes a catalunya. Vam optar per materials de qualitat i lo mes posible ecològics perquè viure a la yurta sigui el mes agradable possible.

t´acompanyem en tot el procés

Contestem totes les preguntes que et puguis fer, dIsposem de un estudi d´arquitectes per realisar el teu projecte. Un tecnic esta disponible per mail o telefon sempre que ho necesita.

T’acompanyem per crear la teva yurta

Són moltes les preguntes que et faràs quan decidiràs construir la teva yurta. Te ajudarem a resoldre aquests dubtes aconsellant en funccion de les teves necessitats.

Consulta la secció de preguntes per aclarir els teus dubtes i sinó trobes la teva resposta, truca’ns o envia’ns un email. Et respondrem en breu.

  • Consultes legals
  • Assessorament per arquitecte
  • Materials ecològics, locals i duradors
  • Tria el alçada de murs i superfície
  • Diversos mòduls i opcions disponibles
  • Tria els teus colors
  • T’ajudem en el montatge

Si no vols algo complicat, tambe tenim una solucio per tu.

Descobreix la nostra 2 minutes yurt! Una yurta de bamboo tot en un que pots montar i desmontar en 2 minutes. Tria un color per la teva tela i ja podràs muntar-lo al teu jardi per rebre als teus invitats, ofrerir una sala de jocs per la teva mainada o estrenar un nou espai multifunccional a casa teva.

La seva estructura de bambou li ofereix una resistència superior i una lleugeresa idònia per a un còmode ús. A més, ve amb una tela impermeable per oferir un espai cobert en qualsevol moment o clima. Esta feta a mà i pensada per a ser desplaçada per una persona.

[instagram-feed]

Email

info@yurta.cat

telèfon

691 965 645